ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ A.E. ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1984.

Eδώ και 40 χρόνια εξειδικεύεται στη διακίνηση και προώθηση συμβατικού και βιολογικού βασιλικού πολτού, παραφαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και φυτικών και βιολογικών καλλυντικών.

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της δραστηριοποιείται τόσο στον χώρο του φαρμακείου όσο και στα καταστήματα υγιεινής διατροφής και βιολογικών προϊόντων. Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας αφορά ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και την Κύπρο (από το 2000).

Στόχος της εταιρείας και βασικό κριτήριο λειτουργίας της είναι να παρέχει στους καταναλωτές φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές τους ανάγκες διασφαλίζοντας την διενέργεια όλων των απαραίτητων ελέγχων (εγχώριων και ευρωπαϊκών) και κριτηρίων ποιότητας.

Τα κριτήρια επιλογής των συνεργασιών της με οίκους του εξωτερικού αφορούν στα εξής:

1. Την καταξίωση και πορεία των εταιρειών τόσο στην χώρα ίδρυσης όσο και σε άλλες χώρες δραστηριοποίησης.
2. Την ποιότητα και εξειδίκευση στην παραγωγή των προϊόντων.
3. Τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς για τα εκάστοτε προϊόντα.
4. Το σεβασμό των εκάστοτε εταιρειών τόσο στον άνθρωπο όσο και στο φυσικό περιβάλλον καθώς και την διενέργεια προγραμμάτων Fair Trade.

Τα τελευταία 40 χρόνια συνεργάζονται τόσο με οίκους του εξωτερικού όσο και με διακεκριμένες εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα

Η συνεργασία με οίκους του εξωτερικού στη βάση της αποκλειστικής διακίνησης των προϊόντων στην ελληνική αγορά αφορά τις επί σειρά ετών διακεκριμένες εταιρείες: WELEDA – Φυτικά καλλυντικά βιολογικής ή βιοδυναμικής καλλιέργειας, GIURIARTI GROUP INTERNATIONAL – Σπιρουλίνα Marcus RohrerBIOSLINE, ELADIET. 

Ο βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ (συμβατικός και βιολογικός) κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά (φαρμακεία και βιολογικά καταστήματα) τα τελευταία 40 χρόνια και έχει υποστεί όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους. Απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και αθλητές παρέχοντας στον οργανισμό μοναδική ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝΩΣΗ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Τέλος η εταιρεία στην βάση της αποκλειστικής διανομής προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα συνεργάζεται με την εταιρεία Ευζην.

Μενού