Η δύναμη του ήλιου στην Marcus Rohrer Spirulina

Η ενέργεια του ηλίου σας κρατά υγιείς!

Η Σπιρουλίνα λειτουργεί σαν εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας που αποθηκεύει και μετατρέπει τεράστιες ποσότητες ηλιακής ενέργειας σε πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα και ενέργεια. Κανένα άλλο φυτό δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει πως η ενέργεια του ηλίου είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία. Μπορούμε να τη βρούμε κυρίως σε φρέσκα λαχανικά και φρούτα που έχουν ωριμάσει στον ήλιο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι τόσο καλή για σας. Μελέτες έχουν επίσης αποδείξει πως η Σπιρουλίνα είναι μια από τις πιο πλούσιες πηγές ενέργειας του ηλίου!

Γιατί η Σπιρουλίνα μπορεί να απορροφήσει τόση πολλή ηλιακή ενέργεια

Τα φυτά περιέχουν υψηλά επίπεδα χλωροφύλλης, μια φυσική χρωστική που μετατρέπει το ηλιακό φως σε θρεπτικά στοιχεία (φωτοσύνθεση) και δίνει στα φυτά το πράσινο τους χρώμα. Ωστόσο, η χλωροφύλλη μπορεί να απορροφήσει μόνο ένα μέρος του φάσματος φωτός. Επιπλέον της χλωροφύλλης, η Σπιρουλίνα παράγει ένα μοναδικό σύμπλεγμα πρωτεϊνών που απορροφούν το φως και ονομάζεται φυκοκυανίνη. Η φυκοκυανίνη, που δίνει στη Σπιρουλίνα το μπλε της χρώμα, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό που δεν συναντάται σε άλλα τρόφιμα. Η φυκοκυανίνη απορροφά το χαμένο κομμάτι του φάσματος φωτός και το μεταμορφώνει ώστε να το ενσωματώσει η χλωροφύλλη. Λόγω αυτής της μπλε-πράσινης συνεργασίας, η Σπιρουλίνα μπορεί να απορροφήσει ολόκληρο το φάσμα φωτός! Τα καροτενοειδή (κίτρινες, κόκκινες και πορτοκαλί θρεπτικές ουσίες) που περιέχονται στη Σπιρουλίνα, προλαμβάνουν το φύκι από το να καεί κατά την έντονη έκθεση στον ήλιο. Κάθε δέσμη έχει εύρος μόνο ένα κύτταρο, επιτρέποντας σε όλα τα κύτταρα άμεση απορρόφηση ηλιακής ενέργειας. Στα πιο πυκνά φύλλα των φυτών, μόνο τα εξωτερικά κύτταρα μπορούν να αποθηκεύουν το φως. Συνεπώς, η Σπιρουλίνα μπορεί να αποθηκεύει ηλιακή ενέργεια σε σημαντικότερες ποσότητες από κάθε άλλο φυτό. Γι αυτό η Σπιρουλίνα είναι πραγματικά μια «τροφή του ηλίου»! Η χλωροφύλλη και η φυκοκυανίνη αποτοξινώνουν το σώμα και τονώνουν την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Τα καροτενοειδή είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα από τη γήρανση και υποστηρίζουν την υγεία των ματιών και του δέρματος.

Ηλιακό φως και υγεία

Το ηλιακό φως είναι ζωτικό. Δίχως τον ήλιο δεν υπάρχει ζωή. Αναγνωρίζουμε ξεκάθαρα την αναζωογονητική δράση που έχει το ηλιακό φως στο σώμα και στο πνεύμα μας όταν, έπειτα από ένα μακρύ χειμώνα, χαιρόμαστε τις πρώτες αχτίδες του ανοιξιάτικου ηλίου. Μπορούμε όμως να απορροφήσουμε την ενέργεια του ηλίου μέσω της τροφής το ίδιο καλά όπως μέσω του δέρματος!

Ζούμε επίσης μέσω του φωτός!

Οι τελευταίες έρευνες (Καθ. F.A. Popp και Dr. H. Niggli) δείχνουν πως, επιπλέον της χημικής σύστασης των τροφών μας, και η ενέργεια του φωτός αποτελεί σημαντικό παράγοντα της ποιότητας των τροφίμων. Όσο περισσότερο φως μπορεί να αποθηκεύσει το τρόφιμο, τόσο πιο θρεπτικό είναι. Για παράδειγμα, φρέσκα λαχανικά που έχουν μεγαλώσει φυσικά και φρούτα που έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο, είναι πλούσια σε ηλιακή ενέργεια. Συνεπώς, η ικανότητα να αποθηκεύουν βιοφωτόνια είναι τρόπος μέτρησης της ποιότητας της τροφής μας.

Η αποθηκευμένη ενέργεια του ηλίου φτάνει στα κύτταρά μας μέσω της τροφής υπό τη μορφή μικροσκοπικών σωματιδίων φωτός. Αυτά τα σωματίδια φωτός ονομάζονται «βιοφωτόνια», που είναι οι μικρότερες φυσικές μονάδες φωτός. Σύμφωνα με τους Popp και Niggli, περιέχουν σημαντικές βιοπληροφορίες, που ρυθμίζουν πολύπλοκες ζωτικές διαδικασίες στο σώμα. Τα βιοφωτόνια έχουν τη δύναμη να ρυθμίζουν και να εναρμονίζουν και έτσι να υψώνουν τον οργανισμό σε υψηλότερη ταλάντωση ή επίπεδο. Αυτό εκδηλώνεται ως αίσθημα ζωτικότητας και ευημερίας.

Πιο ισχυρή και πιο φρέσκια στο γυάλινο δοχείο VioSol®

Η πολύτιμη ενέργεια του ηλίου είναι ωστόσο εξαιρετικά ευαίσθητη και χάνει σύντομα τη δραστικότητά της σε συνηθισμένες συσκευασίες ή καφέ γυάλινα μπουκάλια. Για το λόγο αυτό, η Σπιρουλίνα Marcus Rohrer συσκευάζεται αποκλειστικά σε γυάλινο δοχείο VioSol®. Το σκούρο ιώδες γυαλί αποτελεί μια μοναδική εφεύρεση. Είναι αδιαπέραστο για το ορατό φως και αφήνει μόνο την υπεριώδη και την υπέρυθρη ακτινοβολία να περάσει. Συνεπώς, το γυαλί Viosol προστατεύει ιδανικά τη μοναδική βιοενέργεια της Σπιρουλίνας, επιτρέποντας της να διατηρήσει τη φυσική της δύναμη. Έτσι, παραμένει φρέσκια για περισσότερο!

Κρατήστε το γυάλινο μπουκάλι VioSol®!

Μην πετάξετε το ιώδες δοχείο μόλις αδειάσει. Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το πολύτιμο μπουκάλι VioSol για αποθήκευση μπαχαρικών, τσαγιού ή βοτάνων. Λόγω της συντηρητικής ιδιότητας του γυαλιού VioSol, παραμένουν φρέσκα για περισσότερο και διατηρούν τα φυσικά τους οφέλη.

Μενού