Συνήθεις ερωτήσεις για την λήψη της Marcus Rohrer Spirulina

Είναι απαραίτητο να λαμβάνω και άλλα συμπληρώματα διατροφής, πέραν της Σπιρουλίνας;

Η Σπιρουλίνα περιέχει τεράστια ποσότητα βιταμινών, μετάλλων, απαραίτητων αμινοξέων και ενζύμων. Παρόλα αυτά, η Σπιρουλίνα δεν περιέχει βιταμίνη C ή D. Οι βιταμίνες αυτές δεν περιέχονται στο φύκι Σπιρουλίνα από τη φύση του. Εντούτοις, δεν είναι αναγκαία η λήψη επιπλέον συμπληρώματος διατροφής. Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα περιέχει αρκετές άλλες ουσίες, που αυξάνουν το ανοσοποιητικό ακριβώς όπως και η βιταμίνη C (για παράδειγμα οι βιταμίνες Α και Ε). Σε περιόδους που νιώθετε πως η άμυνα του οργανισμού έχει μειωθεί ή πως έχετε λιγότερη ενέργεια, η καθημερινή δοσολογία της Marcus Rohrer Σπιρουλίνα μπορεί να αυξηθεί (προσωρινά), δίχως προβλήματα.

Δεν υπάρχει κίνδυνος από τη λήψη άλλων βιταμινών πέραν της Σπιρουλίνας, μα δε χρειάζεται. Εξαίρεση αποτελεί η βιταμίνη C για τους καπνιστές. Σε αυτήν την περίπτωση συνιστάται η λήψη επιπλέον βιταμίνης C. Για αύξηση του ανοσοποιητικού, δεν είναι ανάγκη να λάβετε επιπλέον συμπληρώματα, πέραν της Marcus Rohrer Σπιρουλίνα.

Υπάρχουν παρενέργειες από τα χρήση της Marcus Rohrer Spirulina®;

Όχι. Η Σπιρουλίνα δεν αποτελεί φαρμακευτική αγωγή, μα θρεπτική ουσία. Ακριβώς όπως δεν αντιμετωπίζουμε παρενέργειες από την κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, δε θα νιώσετε παρενέργειες από τη χρήση της Σπιρουλίνας. Στην αρχή, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν κάποιο εξάνθημα, ήπια ναυτία, πόνο στο στομάχι ή πονοκέφαλο λόγω της Σπιρουλίνας. Αυτό συμβαίνει συχνά σε ανθρώπους στους οποίους δε λειτουργεί σωστά ο μεταβολισμός και σε ανθρώπους που παίρνουν ή έχουν πάρει πολλά φάρμακα. Ωστόσο, οι αντιδράσεις αυτές είναι θετικό σημάδι και σχετίζονται με την ισχυρή αποτοξινωτική δράση της Σπιρουλίνας (η απομάκρυνση τοξινών και ρύπων από το σώμα). Εάν συμβεί αυτό, μπορείτε να σταματήσετε τη λήψη της Σπιρουλίνας για μερικές ημέρες ή να μειώσετε προσωρινά τη δοσολογία. Έπειτα, η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί σταδιακά. Φυσιολογικά, οι αντιδράσεις αυτές θα εξαφανιστούν από μόνες τους μετά μερικές μέρες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη Marcus Rohrer Spirulina® όταν θηλάζω;

Ναι. Η Σπιρουλίνα αποτελεί απολύτως φυσικό προϊόν, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Εάν ήδη χρησιμοποιείτε τη Marcus Rohrer Σπιρουλίνα κατά την εγκυμοσύνη, μπορείτε να συνεχίσετε δίχως πρόβλημα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της κατά την περίοδο του θηλασμού, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής: η σταδιακή αύξηση της δοσολογίας είναι καλύτερη. Γενικά, η αύξηση γίνεται ανά δύο μέρες (δείτε τις οδηγίες χρήσης). Σε περίπτωση που θηλάζετε, συνιστούμε η αύξηση να γίνεται ανά τρεις έως τέσσερις μέρες. Σε αυτή την περίοδο συνιστούμε επίσης να παρατηρείτε το μωρό σας . Επειδή η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση, μπορεί να εμφανιστεί διάρροια. Στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο να μειώσετε τη δοσολογία ή ίσως να σταματήσετε τη λήψη. Μετά περίπου τρεις ημέρες, όλα θα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Η Marcus Rohrer Spirulina® περιέχει γλουτένη;

Όχι. Η γλουτένη είναι συστατικό που βρίσκεται στο σιτάρι και άρα σε προϊόντα με σιτάρι (όπως το ψωμί και τις ζύμες). Κάποια άτομα, και ολοένα και περισσότερα παιδιά, είναι αλλεργικά στη γλουτένη. Ωστόσο, η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα δεν περιέχει γλουτένη. Άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη (διαταραχή των εντέρων) αντιδρούν με μεγάλη ευαισθησία στη γλουτένη. Τα άτομα αυτά μπορούν να χρησιμοποιούν τη Marcus Rohrer Σπιρουλίνα χωρίς πρόβλημα, αφού δεν περιέχει γλουτένη.

Βοηθά η Marcus Rohrer Spirulina® στο αδυνάτισμα;

Η Σπιρουλίνα δεν είναι προϊόν αδυνατίσματος, μα προσφέρει εξαιρετική φυσική υποστήριξη στον αγώνα ενάντια στην απώλεια βάρους. Τα περισσότερα προϊόντα αδυνατίσματος επικεντρώνονται στη μείωση της τροφής. Μα, όταν μειώνεται η τροφή, μειώνονται και τα θρεπτικά στοιχεία. Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα εξασφαλίζει την πρόσληψη επαρκών θρεπτικών στοιχείων στο σώμα. Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο και τη διατήρηση του βάρους χωρίς τεχνητές θεραπείες. Παρέχει φυτικές θρεπτικές ουσίες σε συγκεντρωμένη μορφή δίχως επιπλέον θερμίδες, που θα σας διατηρήσουν υγιείς και μειωμένο αίσθημα πείνας. Η απώλεια βάρους γίνεται πιο εύκολη όταν δεν υπάρχει αίσθημα κόπωσης και ατονίας! Πάρτε τη Marcus Rohrer Σπιρουλίνα μισή ώρα πριν το γεύμα, ώστε το σώμα σας να λάβει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Επειδή η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα χωνεύεται εύκολα, τα δομικά στοιχεία της θα μεταφερθούν σύντομα στο αίμα. Το κέντρο ελέγχου της πείνας στον εγκέφαλο θα λάβει ένα μήνυμα μέσω του αίματος πως το σώμα είναι πλήρες σε θρεπτικά στοιχεία και το αίσθημα της πείνας θα εξαφανιστεί. Το πλεονέκτημα είναι πως η Σπιρουλίνα είναι 100% φυσική, δίχως επιβλαβή συστατικά. Η Σπιρουλίνα έχει επίσης μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο, μέταλλο από το οποίο συχνά υπάρχει έλλειψη σε χαμηλοθερμιδικές δίαιτες. Τελικά, η Σπιρουλίνα έχει εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες (μόλις 7 θερμίδες ή 27 kilojoules ανά 6 ταμπλέτες).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Marcus Rohrer Spirulina® από διαβητικούς;

Δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία για το πώς δρα η Σπιρουλίνα στο διαβήτη. Υπάρχουν διαφορετικές μορφές διαβήτη και είναι αδύνατον να σας συμβουλεύσουμε σχετικά. Μετά χαράς θα σας αποστείλουμε ενημερωτικό φυλλάδιο που περιέχει τον πίνακα θρεπτικών στοιχείων της Marcus Rohrer Σπιρουλίνα. Ο γιατρός σας θα μπορέσει να κρίνει αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Μπορούμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε μάθει από κάποια άτομα πως η Σπιρουλίνα έχει ρυθμιστική δράση, μα δυστυχώς δεν μπορούμε να το στηρίξουμε με κάποια μελέτη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Σπιρουλίνα με υψηλή πίεση;

Ναι, συνιστάται η χρήση της Σπιρουλίνας σε περίπτωση υψηλής πίεσης. Συγκεκριμένα, επειδή η Σπιρουλίνα αποτελεί σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών (π.χ. βήτα καροτίνης και φυκοκυανίνης). Αρκετές μελέτες έχουν δείξει πως τα αντιοξειδωτικά μπορούν να μειώσουν ή να αποτρέψουν την υψηλή πίεση.

Μπορώ να πάρω Σπιρουλίνα σε συνδυασμό με τα φάρμακά μου;

Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, γεμάτη με βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα κτλ. Δεν υπάρχουν αρνητικές παρενέργειες από τη βραχυχρόνια ή τη μακροχρόνια λήψη της Marcus Rohrer Σπιρουλίνα.

Αν χρησιμοποιείτε άλλα φάρμακα, συνιστούμε πάντοτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε τη Marcus Rohrer Σπιρουλίνα. Ο γιατρός σας μπορεί να σας δώσει σωστές συμβουλές, αφού γνωρίζει το ιατρικό ιστορικό σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη Σπιρουλίνα για χρόνια, χωρίς διάλλειμα;

Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα είναι φυσικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρόνια, χωρίς διάλλειμα. Τα περισσότερα από 60 ενεργά στοιχεία της συμπληρώνουν εξαιρετικά τα καθημερινά σας γεύματα. Εφόσον νιώθετε καλά με την παρούσα δοσολογία που λαμβάνετε, απλώς διατηρήστε την χωρίς να αλλάξετε τίποτε

Πώς επηρεάζει η Σπιρουλίνα το δέρμα;

Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα έχει αποτοξινωτική δράση που αφαιρεί τους ρύπους από το σώμα. Μέσω της καλής λειτουργίας του μεταβολισμού καθαρίζεται το αίμα, που χαρίζει καθαρό και υγιές δέρμα. Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα περιέχει θρεπτικά στοιχεία, όπως σίδηρος και βιταμίνες Β και Ε, που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της άριστης κατάστασης μαλλιών, δέρματος και νυχιών.

Η Σπιρουλίνα είναι παρόμοια με πολυβιταμινούχα παρασκευάσματα;

Συχνά γίνεται σύγκριση με βιταμινούχα παρασκευάσματα. Ωστόσο, και τα 60 θρεπτικά στοιχεία της, περιέχονται φυσικά στη Σπιρουλίνα. Δεν έχει υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση! Τα θρεπτικά στοιχεία αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με ισχυρό δυναμικό τρόπο. Αυτό σημαίνει πως τα στοιχεία ισχυροποιούν το ένα τη δράση του άλλου. Επιπλέον, η Σπιρουλίνα περιέχει μεγάλη ποσότητα ηλιακής ενέργειας υπό τη μορφή βιοφωτονίων. Έρευνες έχουν δείξει πως τα βιοφωτόνια είναι πολύ σημαντικά για την υγεία. Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα συνιστά ξεκάθαρα κάτι περισσότερο από ό,τι μπορούν να περιγράψουν οι αναλύσεις, σε αντίθεση με τα συμβατικά πολυβιταμινούχα παρασκευάσματα.

Πώς μπορεί να βοηθήσει η Σπιρουλίνα με τις ενοχλήσεις της εμμηνόπαυσης;

Η διατροφή μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα σε χαρακτηριστικές ενοχλήσεις της εμμηνόπαυσης. Λόγω των πολύτιμων χαρακτηριστικών που περιέχονται στη διατροφή, οι ενοχλήσεις συχνά γίνονται υποφερτές ή ακόμη εξαφανίζονται. Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα είναι 100% φυσική πηγή θρεπτικών στοιχείων που προσφέρει καλή υποστήριξη κατά την εμμηνόπαυση. Η Σπιρουλίνα μειώνει την κόπωση και την ατονία, έτσι μειώνονται οι ενοχλήσεις σχετικά με εξάψεις, μυϊκούς πόνους και πονοκεφάλους.

Παραμένει δραστική η Σπιρουλίνα έπειτα από αρκετά χρόνια χρήσης;

Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα προσφέρει σταδιακή αύξηση του επιπέδου ενέργειας και άμυνας. Κάποτε όλοι συνηθίζουν τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τη θεωρούν φυσιολογική. Ωστόσο, εάν διακοπεί η λήψη της Marcus Rohrer Σπιρουλίνα για κάποιο χρονικό διάστημα, το επίπεδο ενέργειας θα πέσει και η άμυνα του σώματος θα επιστρέψει στο προηγούμενο στάδιο. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας αυτό εάν διακόψετε προσωρινά τη χρήση του προϊόντος.

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες την περίοδο που ξεκινάμε τη λήψη Σπιρουλίνας;

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν ελαφριά ναυτία όταν πρωτοξεκινούν τη Σπιρουλίνα. Αυτό δεν αποτελεί λόγω ανησυχίας. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ένδειξη πως η εσωτερική διαδικασία καθαρισμού του σώματος έχει ξεκινήσει και δείχνει πως η Σπιρουλίνα δρα θετικά!

Εάν ελαττώσετε για λίγο τη δοσολογία, η καθαριστική δράση θα είναι πιο σταδιακή. Όταν θα συνηθίσετε τη Σπιρουλίνα, μπορείτε να αυξήσετε και πάλι τη δοσολογία. Τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν και θα νιώσετε πιο καλά από ποτέ.

Μενού